Palvelut

Faromedia on monipuolinen markkinointiviestinnän matkakumppani – tarjoamme käyttöösi välineet, joilla yrityksesi onnistuu markkinoinnissa.

Markkinointiviestintä 

Tarjoamme monipuoliset palvelut markkinointiviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen. Emme vedä viivaa viestinnän ja markkinoinnin välille, ja valitsemme aina asiakkaillemme toimivimmat keinot ja kanavat. Myynti on meille sydämen asia, tähtäämme siihen kaikilla keinoilla. 

Markkinointiviestintä
Markkinointikampanjat
markkinoinnin suunnittelu
Tiedotteet
Mediaviestintä
Asiakaslehti

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme yrityksellesi tai brändillesi ilmeet, jotka saavat strategiasi lentämään ja joiden avulla erotut kilpailijoista. Tuotamme yritysilmeesi mukaiset aineistot kaikkiin kanaviin.  

Graafinen suunnittelu
Valokuvaus
Kuvitus
Yritysilme  
Taittopalvelut
Graafinen ohjeisto

Digimarkkinointi

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivustot, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa ja toimivat tehokkaasti markkinoinnin perustana. Tuotamme sivustot avoimen lähdekoodin WordPress-järjestelmällä. 

Digimarkkinoinnin avulla lisäämme asiakaskohtaamisia verkossa ja kasvatamme yrityksesi tunnettuutta haluamissasi kohderyhmissä. 

Verkkosivut
Hakukoneoptimointi (SEO)
Hakusanamainonta (SEM)
Google Ads
Google Display
Remarketing
Uutiskirje

Sisällöntuotanto

Ideoimme ja tuotamme monipuoliset sisällöt kaikkiin markkinoinnin tarpeisiin – verkkoon, asiakaslehtiin, sosiaaliseen mediaan – ja huolehdimme, että jakelu toimii. 

Toteutamme yrityksellesi tarvittaessa sosiaalisen median strategian ja suunnitelman. 

Sisältömarkkinointi
Sisältöstrategia
Sisältösuunnitelma
Asiakaslehti 
Sosiaalinen media
Facebook
Instagram
Linkedin
Uutiskirje

verkosto