Palvelut

Faromedia on monipuolinen markkinointiviestinnän matkakumppani – tarjoamme käyttöösi välineet, joilla yrityksesi onnistuu markkinoinnissa.

Markkinointi, viestintä 

Tarjoamme monipuoliset palvelut markkinointiviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen. Emme vedä viivaa viestinnän ja markkinoinnin välille, ja valitsemme aina asiakkaillemme toimivimmat keinot ja kanavat. Myynti on meille sydämen asia, tähtäämme siihen kaikilla keinoilla. 

#markkinointikampanjat #viestinnänsuunnittelu #tiedotteet #mediaviestintä #asiakaslehti

Ilmeet, visuaalinen suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme yrityksellesi tai brändillesi ilmeet, jotka saavat strategiasi lentämään ja joiden avulla erotut kilpailijoista. Tuotamme yritysilmeesi mukaiset aineistot kaikkiin kanaviin.  

#graafinensuunnittelu #valokuvaus #kuvitus #yritysilme  

Digitaalinen viestintä

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivustot, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa ja toimivat tehokkaasti markkinoinnin perustana. Tuotamme sivustot avoimen lähdekoodin WordPress-järjestelmällä. 

Digimarkkinoinnin avulla lisäämme asiakaskohtaamisia verkossa ja kasvatamme yrityksesi tunnettuutta haluamissasi kohderyhmissä. 

#verkkosivut #markkinoinninautomaatio #remarketing #uutiskirje #hakukoneoptimointi #seo #hakusanamainonta #adwords #display

Sisällöntuotanto

Ideoimme ja tuotamme monipuoliset sisällöt kaikkiin markkinoinnin tarpeisiin – verkkoon, asiakaslehtiin, sosiaaliseen mediaan – ja huolehdimme, että jakelu toimii. 

Toteutamme yrityksellesi tarvittaessa sosiaalisen median strategian ja suunnitelman. 

#sisältöstrategia #sisältösuunnitelma #sisältömarkkinointi #asiakaslehti #sosiaalinenmedia #facebook #instagram #linkedin #uutiskirje

verkosto