Työt

Faromedia on toiminut RD Velhon markkinointikumppanina vuosina 2011-2019.

RD Velho

RD Velho on älykkään liiketoiminnan kehittäjä sekä tuotekehityksen ja ohjelmistokehityksen ammattilainen. Nykyisin yritys tunnetaan nimellä Huld. 

Faromedia toimi RD Velhon kumppanina markkinointiviestinnässä vuosina 2011-2019. Matkan aikana RD Velho kasvoi perinteisestä teknologiateollisuuden suunnittelutoimistosta yli 300 hengen ohjelmisto- ja teknologiataloksi. 

Faromedia on tuottanut RD Velholle erilaisia ulkoisen viestinnän ja markkinoinnin sisältöjä (mm. yritysvideoita), graafisia toteutuksia sekä osallistunut markkinointiviestinnän suunnitteluun. Lisäksi Faromedia on tuottanut RD Velhon sisäistä henkilöstöinfoa sekä suunnitellut useita messuosastoja. Tuorein isompi ponnistus oli RD Velhon graafisen ilmeen uudistus syksyllä 2018. 

- Visuaalisen ilmeen uudistuksen yhteydessä meille oli tärkeää, että saimme uudet liiketoiminta-alueemme näkymään yrityksen ilmeessä. Nyt RD Velhon visuaalinen ilme ja slogan istuvat erinomaisesti strategiaamme. Hyvän lopputuloksen lisäksi arvostan sitä, että saimme brändin johtamisesta uutta näkemystä ja meitä myös haastettiin rohkeasti ottamaan askeleita eteenpäin, kertoo RD Velhon toimitusjohtaja Mika Kiljala

Katso Faromedian tuottama yritysvideo RD Velhosta. Kuvaamisesta ja editoinnista vastasi Faromedian yhteistyökumppanina Helena Eslon.

Graafinen suunnittelu
Sisällöntuotanto
Sosiaalinen media