Työt

Faromedia toimii Ole.Fit-kuntokeskusketjun markkinointikumppanina.

Ole.Fit-kuntokeskukset

Ole.Fit-kuntokeskusketju on kasvanut muutamassa vuodessa yhdeksi Suomen suurimmista kuntokeskusketjuista. Ketjuun on avattu vuosittain 6–10 uutta kuntokeskusta eri puolille Suomea. Ketjuun kuuluu jo yli 40 kuntokeskusta ympäri Suomen, ja Faromedia on ollut lanseeraamassa niistä lähes kaikkia. 

Olemme lanseeranneet yli 40 kuntosalia ympäri Suomen! 

Faromedian henkilöstö on työskennellyt kuntosalien tai laajemmin kuntokeskusten parissa jo vuodesta 2011 lähtien ja on viimeksi kuluneen kolmen vuoden aikana vastannut yli 40 kuntokeskuksen lanseerauksesta ja ennakkomarkkinoinnista. Huolehdimme starttaavan kuntosalin markkinoinnista ikkunateippauksista digimainontaan – siinä laajuudessa kuin asiakkaamme haluaa. 

Uusien kuntokeskusten lanseerauksien lisäksi Faromedia toimii monen kuntokeskuksen markkinointikumppanina, ja huolehtii kuntosalien digitaalisesta markkinoinnista verkkosivuilla, Googlessa ja sosiaalisessa mediassa. 

ASIAKKAALTA: Niko Ijäs/Fit Niittykumpu

"Olimme lanseerauksen suhteen liikenteessä todella kireällä aikataululla, mutta siitä huolimatta kaikki mitä suunniteltiin, toteutui. Ja vieläpä koko ajan hyvässä hengessä!"

Asiakkaalta: Riku kärkkäinen/Fit Tammisto

"Kun Faromedia otti Fit Tammiston ennakkomarkkinoinnin hoitaakseen, tulosta alkoi syntyä saman tien. Yhteistyö Faromedian kanssa on mutkatonta, nopeaa ja helppoa."

Asiakkaalta: Mari Holm/Fit Pietarsaari

"Meitä kuunneltiin ja kannustettiin koko presalesajan. Erityisen tyytyväinen olin siihen, kuinka saimme koko ajan lisätietoa markkinoinnista ja sen onnistumisesta. Suosittelen Faromediaa kumppaniksi myös muille avautuville ja toiminnassa oleville kuntokeskuksille!"

Asiakkaalta: Katja Kaila/fit Varkaus: 

"Kesä oli työntäyteinen enkä olisi itse ehtinyt mitenkään tehdä kaikkea. Oli loistavaa, että osaava taho huolehti markkinoinnin tuesta ammattitaidolla! Mitä sovimme, se piti aikatauluja myöten. Faromedia jakoi kanssamme myös aiempaa kokemustaan kuntokeskusten presales-vaiheesta, ja saimme paljon ideoita ja sparrausta markkinointiin."

Kuntokeskusasiakkaitamme: 

Graafinen suunnittelu
Sisällöntuotanto
Hakukonemarkkinointi
Sosiaalinen media

Lisätietoa kuntosalin markkinoinnista: