Työt

Ole.Fit-kuntokeskukset

Ole.Fit-kuntokeskusketju on yksityinen, kotimainen kuntosalipalveluita tarjoava yritys. Ketjuun kuuluu jo yli 35 kuntokeskusta ympäri Suomen. 

Olemme lanseeranneet yli 35 kuntosalia ympäri Suomen! 

Faromedian henkilöstö on työskennellyt kuntosalien tai laajemmin kuntokeskusten parissa jo vuodesta 2011 lähtien ja on viimeksi kuluneen kolmen vuoden aikana vastannut yli 35 kuntokeskuksen lanseerauksesta ja ennakkomarkkinoinnista. Lanseerauksien lisäksi Faromedia toimii yli kymmenen kuntokeskuksen markkinointikumppanina, ja huolehtii kuntokeskusten digitaalisesta markkinoinnista verkkosivuilla, Googlessa ja sosiaalisessa mediassa. 

Graafinen suunnittelu
Sisällöntuotanto
Hakukonemarkkinointi
Sosiaalinen media

Asiakkaalta: Katja Kaila/fit Varkaus: 

"Kesä oli työntäyteinen enkä olisi itse ehtinyt mitenkään tehdä kaikkea. Oli loistavaa, että osaava taho huolehti markkinoinnin tuesta ammattitaidolla! Mitä sovimme, se piti aikatauluja myöten. Faromedia jakoi kanssamme myös aiempaa kokemustaan kuntokeskusten presales-vaiheesta, ja saimme paljon ideoita ja sparrausta markkinointiin."

Asiakkaalta: Riku kärkkäinen/Fit Tammisto

"Kun Faromedia otti Fit Tammiston ennakkomarkkinoinnin hoitaakseen, tulosta alkoi syntyä saman tien. Yhteistyö Faromedian kanssa on mutkatonta, nopeaa ja helppoa."

Fit Skatta avattiin vuonna 2019 –  katso video ja tutustu Helsingin ytimessä, Katajanokalla sijaitsevaan kuntokeskukseen. Faromedia on tuottanut esittelyvideon, sen kuvaamisesta ja editoinnista vastasi yhteistyökumppanimme Eslon Productions. 

Lisätietoa kuntosalin markkinoinnista: